Precizările Trans-Oil Group privind unele informaţii apărute în presă


im1
Precizările Trans-Oil Group privind unele informaţii apărute în presă
23.02.2024
     Grupul de companii Trans-Oil consideră necesar să vină cu unele precizări dat fiind informaţiile apărute în presă din care ar reieşi că este proprietar al portului Giurgiuleşti.
     Aceste informaţii au la bază o eroare de redactare, în realitate Trans-Oil fiind proprietar doar al unui obiectiv din portul Giurgiuleşti. În momentul în care a fost sesizată eroarea respectivă, Trans-Oil a venit cu precizările de rigoare către jurnalistul ce a solicitat informaţii la temă.
     Regretăm faptul că, fiind la curent cu această eroare, totuşi ziaristul şi publicaţia media la care activează au decis să prezinte informaţia într-un mod manipulator şi care nu are nimic în comun cu situaţia reală.
     Încă o dată ne exprimăm regretul că eroarea menţionată s-a strecurat în spaţiul public şi că a servit drept motiv pentru dezinformarea conştientă a consumatorilor de informaţie din Moldova.
     Facem apel la corectitudine şi sperăm că vor fi întreprinse măsurile ce se impun pentru ca oamenii să cunoască situaţia reală despre proprietatea Trans-Oil în portul Giurgiuleşti.

© Trans-Oil Group of Companies